Обучението се провежда под егидата на ПХК (PHC) – Лондон, Колеж по практическа хомеопатия и нутрициология, акредитиран от BAC (British Accreditation Council), която гарантира високото качество на степента на образование.
Целта на обучението е да се подготвят специалисти, които успешно да се справят с високата степен на интоксикация в съвременното общество и високия процента на заболеваемост от автоимунни заболявания и други. Ще се засегнат теми, като микробиология и паразитология. Ще има много нова информация за биохимията на организма, нутрицефтиката, хранителните добавки и мястото им на приложение.
След завършване на обучението се полага теоретичен и практически изпит, след което се издава Диплома-сертификат от РНС – Лондон. Колеж по хомотоксикология и нутрициология.
ПРОГРАМА
Модул първи Въвеждащ
Първа част: Запознаване с темата за витамини, минерали, пребиотици, пробиотици, кои пробиотични щамове на кой патоген противодействат. Ензимни фактори и тяхното приложение. Фунго терапия една от най-мощните имуномодулиращи терапии;
Втора част: Късоверижни мастни киселини. Пептиди, запознаване с пептидни добавки и хомотоксикология;
Модул втори
Запознаване със системата на стомашно чревният тракт, Заболявания и терапия. Проблеми с холестерола и начин на терапия. Холецистит и диета за него.
Модул трети
Антивирал програма, протокол за деца от аутистичният спектър, епилепсия. Детски остри хронични заболявания, хранителен режим, микоди, гъбични и паразитни състояния.
Модул четвърти
Ендокринна система - щитовидна жлеза, надбъбречна жлеза, панкреас, яйчници - заболявания и терапия. Ендометриода. Мастопатия. Фиброкистода. Фертилност при мъжете и жените. Простататни състояния, менопауза, HPV терапия.
Модул пети
Панически разстройства и депресивни състояния. Хронична умора и безсъние, проблематика и протокол за решение на същите. Лаймска болест. Болест на Рейно.
Модул шести
Здравен протокол за стомашночревни разстройства, болест на Крон, пропускливи и раздразними черва и др. Практична част обсъждане на частни случай. Детоксикация на черен дроб, бял дроб, бъбречна дисфункция, лимфна система. Диети подпомагащи функцията на всяка една система.
Модул седми
Дерма псориазис, розацея, уртикария, акне.
Модул осми
Алергични състояния, хистаминова непоносимост, тинитус. Инсулт, инфаркт, СС заболявания, Хипертония. Варикозни вени.
Модул девети
Автоимунни заболявания. Лупус, алопеция, ревматоиден артрит, МГ, МС. Протокол за хронични инфекции Helicobacter pylori, Вас coli, Staphylococcus aureus, Campylobacter и др . Синдром на Сьогнер. Заболяване на Паркинсон.
Модул десети
Хиатална херния. Ocтеопороза и протокол за нея. Обесити, наднормено тегло, ятрогенни заболявания и диференциация от основните заболявания. Лекция за миазми и нозоди от Елена Крамер, преподавател В Колеж по нутрициология и хомеопатия - Англия.
Модул единадесети
Разглеждане и разчитане на клинични изследвания, ДКК, ПКК, хормони и невротрансмитери. Назначаване изследвания за вирусни инфекции и тяхното разчитане.
Лекция за фитотерапия на онкологичните заболявания от Светослав Чешмеджиев, хербалист.
Модул дванадесети
Практическа част. В 3 последователни дни се разглежда терапевтичната книга по азбучен ред и на 3 терапевтични случая от всеки курсист.
Раздаване на дипломи.

Продължителност на обучението: 12 месеца.

Форма на обучението Код Цена Забележка
дистанционно, онлайн ZH 02 Договаряне по схема  Има лимит на броя курсисти

Максимален брой участници - 15 души.

Обучението се води от: Д-р Рада Алексиева

Форма за запитване за частни лица

Форма за запитване за фирми

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com
+359 877 646 506
Viber: +359 877 646 506,
WhatsApp: +359 877 646 506
Skype: ctowisdom