ЗАПИСВАНЕТО ЗА КУРСА ПРЕЗ 2023 г. ПРИКЛЮЧИ. СЛЕДВАЩ КУРС ПРЕЗ 2024 г.

Обучението се провежда под егидата на ПХК (PHC) – Лондон, Колеж по практическа хомеопатия и нутрициология, акредитиран от BAC (British Accreditation Council), която гарантира високото качество на степента на образование.
Целта на обучението е да се подготвят специалисти, които успешно да се справят с високата степен на интоксикация в съвременното общество и високия процента на заболеваемост от автоимунни заболявания и други. Ще се засегнат теми, като микробиология и паразитология. Ще има много нова информация за биохимията на организма, нутрицефтиката, хранителните добавки и мястото им на приложение.
След завършване на обучението се полага теоретичен и практически изпит, след което се издава Диплома-сертификат от РНС – Лондон. Колеж по хомотоксикология и нутрициология.
ПРОГРАМА
Модул първи Въвеждащ
Първа част: Запознаване с темата за витамини, минерали, пребиотици, пробиотици, кои пробиотични щамове на кой патоген противодействат. Ензимни фактори и тяхното приложение. Фунго терапия - една от най-мощните имуномодулиращи терапии;
Втора част: Запознаване със системата на стомашно чревният тракт, заболявания и терапия. Проблеми с холестерола и начин на терапия. Диета за холецистит;
Модул втори
Антивирал програма, протокол за деца от аутистичният спектър, епилепсия. Детски остри хронични заболявания, хранителен режим, микози, гъбични и паразитни състояния.
Модул трети
Ендокринна система. Заболявания и терапия на щитовидната и надбъбречна жлези, на панкреаса и яйчниците. Ендометриоза. Мастопатия. Фиброкистоза. Фертилност при мъжете и жените. Простатни състояния, менопуза, HPV терапия.
Модул четвърти
Панически разстройства и депресивни състояния. Хронична умора и безсъние, проблематика и протокол за решение на същите. Лаймска болест. Рейно.
Модул пети
Здравен протокол за стомашно чревни разстройства, болест на Крон, пропускливи и раздразними черва и др. Практическа част - обсъждане на частни случаи.
Модул шести
Детоксикация на черен дроб, бял дроб, бъбречна дисфункция, лимфна система. Дерматологични проблеми, розацея ,уртикария, акне. Диети подпомагащи функцията на всяка една система. Дерма псориазис, розацея, уртикария, акне.
Модул седми
Алергични състояния, хистаминова непоносимост, тинитус. Инсулт, инфаркт, СС заболявания, Хипертония. Варикозни вени.
Модул осми
Автоимунни заболявания. Лупус, алопеция, ревматоиден артрит, Синдром на Сьонгер, МГ, МС. Протокол за хронични инфекции. Helicobacter pylori, Bac coli,
Staphylococcus aureus, campylobacter и др. Синдром на Сьонгер. Заболяване на Паркинсон.
Модул девети
Хиатална херния. Остеопороза и протокол за същата. Обесити, наднормено тегло, ятрогенни заболявания и диференциация от основните заболявания.
Модул десети
Разглеждане и разчитане на клинични изследвания, ДКК, ПКК, хормони и невротрансмитери. Назначаване изследвания 3а вирусни инфекции и тяхното разчитане.
Модул единадесети
Практична част - в 3 последователни дни. Разглеждане на терапевтичната книга. Раздаване на дипломите.

Продължителност на обучението: От април 2023 г. до февруари 2024 г.

Форма на обучението Код Цена Забележка
дистанционно, онлайн ZH 02 Договаряне по схема  Има лимит на броя курсисти

Максимален брой участници - 12 души.

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom